Tuesday, October 14, 2008

Tak Ada Otak

Adik : Ayah binatang apa tak ada otak ?
Ayah : Hang pi tanya mak hang la aku nak tidoq !
Adik : Binatang apa tak ada otak mak ?
Mak : Tak nampak ka mak dok buat kerja... tu pi tanya kakak
Adik : Tau tak binatang apa tak ada otak ?
Kakak : Tak da masa la aku nak jawab soalan hang
Adik : Eer.. Abang, Binatang apa tak ada otak ?
Abang : Apa ? hang tak dak otak ka dok tanya aku ?





( Macam mana la budak tu nak pandai...)

6 comments:

Pegawai Khalwat said...

Takpa, nanti budak-budak tu belajar kat member-member dia.

Sambil isap rokok,
sambil main daun,
sambil raba-raba orang.

Butaseni said...

hish PK hang dok doa pulak,manalah tau adik tu anak antu masa kecik dulu.

nak bagi otak cergas dan cerdas banyak main LAW and LAw!

tegezoot said...

butaseni crita sejarah sendiri tu...

jinggo said...

otak-otak boleh makan........

artsoul said...

kira pandai jgak la anak antu tu,eh si adik tu..pandai jgk dia tanya soalan kat family dia..depa yg tk reti jawap..depa la tkdak otak..

Anak Antu Seni said...

PK..
member selalunya ajar benda yang lain dari sepatutnya di pelajari.

Butaseni..
Nak main boleh cergas tapi jgn geng ngan bujang manis, nanti lingkup pahana.

tegezoot..
mana tau pasai sejarah ni ?

jinggo..
makan byk boleh benak otak

artsoul...
tau tak binatang apa tak ada otak ?